50 års erfarenhet!

RING OSS: 08-735 75 25

AGA Masterchef XL 110 Induktion

Induktionsspis från AGA med klassisk design
68 800 kr

* Obligatoriska fält

Beskrivning

Detaljer

Laga mat på induktion

Enerrgieffektivitet

Med värmen från elektromagnetism ger induktions tekniken enbart värme till din gryta och dess innehåll, med 90 % effektivitet. Induktionshällen har inbyggd grytsensor som känner av att du har en gryta på aktuell yta/platta. Det gör det enkelt att ställa in rätt temperatur för din matlagning. När grytan tas bort från spisen - stängs denna värmezon automatiskt av. Det sparar energi och gör spisen extra säker.

Snabb häll

På bara några sekunder kan vatten fås att koka på en induktionshäll vilket gör den snabbare än både gas och keramisk häll. Att sedan sänka värmen till önskad temperatur går lika snabbt vilket gör arbetet vid spisen med exakt och snabbt.

Säkerhet

Eftersom det inte finns några öppna lågor utan bara din gryta med innehåll/mat som hettas upp, är induktion det mest säkra sättet att laga mat. Efter en lång tid av kontinuerlig matlagning kan induktionshällen bli varm. Därför har AGA infört en restvärmeindikator för att varna om en zon överstiger 60 grader på ytan. Dessutom finns i spisen ett barnlås för att förhindra att barn själva kan sätta på spisen och bränna sig.

Jämn tillagning

En av många fördelar med induktion är möjligheten för er att få en jämnare matlagning och bättre resultat. På grund av det magnetiska materialet i kokkärlen så fördelas värmen jämt över kokkärlet och du får inga heta punkter. Det betyder att du får en jämn tillagning över hela ytan.

Lätt att göra ren

En induktionshäll är lätt att rengöra med den släta ytan. Vid ev. spill så är det lätt att få bort.

Personer med Pace-maker och insulinpump måste kontrollera att deras implantat inte påverkas av induktionshällen. (Frekvensen på hällen är 20 - 60 Hz.)

 

Viktiga Funktioner

Masterchef -diagram

1) Glide-out Grill 2) Multifunction Oven 3) Slow Cooking Oven 4) Fan Oven 5) Gas Hob 6) Induction Hob

1) Grill med grillplåt på fasta  glidskenor - Den utdragbara grillen med teleskopskenor är lätt att hantera. Det är inte bara enklare att kontrollera din mat under grillningen utan också säkrare eftersom du undviker att dra ut grillgallret för långt.

2) Multifunktionsugn - Den stora multifunktionsugnen (vänstra stora ugnen) innehåller varmluftsugn, konventionell ugn,  ugn med fläktsupport, undervärme, grill med fläktsupport, bryningselement, tining och snabbuppvärmning. Ladda ner vår broschyr och läs mer om dessa funktioner.

3) Varmluftsugn - Den höga smala, 67 liters ugnen (till höger) är gjord för att klara många olika rätter och är gjord för att klara 4 hela kycklingar samtidigt. En tallrikshållar ingår för tallriksuppvärmning i denna ugn.

4) Gas topp - Med 5 brännare på AGA Masterchef XL har du möjlighet att alltid hitta den brännare som passar bäst för din matlagning.

5 års garanti och 1 års service garanti. Garantin gäller reservdelar och under första året ingår montage. Garantin gäller givet att gällande instruktioner och manualer följs.

Fakta

Fakta

Varumärke Aga
Färg Inte tillgängligt
Typ av ugn Inte tillgängligt
Energiklass Inte tillgängligt
Energiförbrukning Inte tillgängligt
Djup Inte tillgängligt
Höjd Nej
Bredd 110 cm
Vikt Inte tillgängligt