Kamado grill

Kamado grill

En Kamado grill passar perfekt för dig som tycker om att grilla med kol, men kanske framför allt för dig som tycker om att testa nya grillmetoder. En Kamado grill passar nämligen utmärkt för rökning, low och slow cooking såväl som för bakning. Kolla in vårt utbud av Kamado grillar nedan och hitta din favorit!

Kamado – Grill med många valmöjligheter

Kamado grillar ger dig många valmöjligheter – en mer mångsidig grill är svår att hitta. Kamado grillar är extremt bränslesnåla och kan, om du sköter den ordentligt, hålla i en hel livstid. Ge njutning för smaklökarna och en matlagningsupplevelse som håller livet ut. Köp en Kamado grill som en bordsgrill eller för att komplettera din vanliga kolgrill eller vedgrill.

Stort sortiment av Kamado grillar

Söker du efter en Kamadogrill? Här på Gasspisen.se hittar du ett stort sortiment av Kamado grillar; välj mellan flera varianter, storlekar och färger. Vi har både praktiska varianter med hjul och andra varianter utan hjul om du hellre föredrar det. En Kamadogrill är ett måste för dig som vill imponera på ditt matsällskap!

Visa som Rutnät Lista

4 Varor

Per sida
Stigande ordning
 1. XLarge Big Green Egg
  Big Green Egg XLarge Big Green Egg
  30 475 kr
 2. Large Big Green Egg
  Big Green Egg Large Big Green Egg
  21 068,75 kr
 3. MiniMax Big Green Egg
  Big Green Egg MiniMax Big Green Egg
  13 017,50 kr
 4. 2XL Big Green Egg
  Big Green Egg 2XL Big Green Egg
  43 499 kr
  Ej i lager
Visa som Rutnät Lista

4 Varor

Per sida
Stigande ordning