Kamado grill

Kamado grill

En Kamado grill passar perfekt för dig som tycker om att grilla med kol, men kanske framför allt för dig som tycker om att testa nya grillmetoder. En Kamado grill passar nämligen utmärkt för rökning, low och slow cooking såväl som för bakning. Kolla in vårt utbud av Kamado grillar nedan och hitta din favorit!

Kamado – Grill med många valmöjligheter

Kamado grillar ger dig många valmöjligheter – en mer mångsidig grill är svår att hitta. Kamado grillar är extremt bränslesnåla och kan, om du sköter den ordentligt, hålla i en hel livstid. Ge njutning för smaklökarna och en matlagningsupplevelse som håller livet ut. Köp en Kamado grill från väletablerade tillverkare inom keramiska grillar som Big Green Egg. Med över 40 års erfarenhet levererar Big Green Egg kamado grillar av högsta kvalité. Välj bland alla deras storlekar från den absolut minsta MiniMax Big Green Egg till jätten XLarge Big Green Egg.

Stort sortiment av Kamado grillar

Söker du efter en Kamadogrill? Här på Gasspisen.se hittar du ett stort sortiment av Kamado grillar; välj mellan flera varianter, storlekar och färger. Vi har både praktiska varianter med hjul och andra varianter utan hjul om du hellre föredrar det. En Kamadogrill är ett måste för dig som vill imponera på ditt matsällskap!

Visa som Rutnät Lista

3 Varor

Per sida
Stigande ordning
 1. XLarge Big Green Egg
  Big Green Egg XLarge Big Green Egg
  32 955 kr
 2. Large Big Green Egg
  Big Green Egg Large Big Green Egg
  Reducerat pris 22 790 kr Ordinarie pris 22 799 kr
 3. MiniMax Big Green Egg
  Big Green Egg MiniMax Big Green Egg
  Reducerat pris 12 011 kr Ordinarie pris 13 999 kr
Visa som Rutnät Lista

3 Varor

Per sida
Stigande ordning