Side-by-side kyl frys

Side-by-side kyl frys

Letar du efter en modern side-by-side kyl/frys? Då kan våra kylskåp och frysar med dubbeldörrar vara precis vad du letar efter. Här hittar du vårt utbud av side-by-side kyl/frys från exempelvis välkända märken som Bertazzoni. Ta en titt i vårt sortiment för att se om du kan hitta din favorit och missa inte heller våra populära kyl- och frysskåp. Tveka inte på att kontakta oss på 08-755 95 90 om du behöver hjälp med din beställning eller vill ha mer information om våra om våra produkter inom segmentet side-by-side kyl/frys

Kyl och frys Side-by-side = praktiskt

Att ha en kyl och frys side-by-side har många fördelar. Till exempel har denna modell en stor fördel när den ska kopplas in, eftersom det enbart är en enhet som behöver kopplas in och tas om hand om. Dessutom är det både praktiskt och snyggt med ett enhetligt utseende med en kyl och frys side-by-side.

Smidigt med kyl / frys side by side

I vårt sortiment hittar du olika modeller av kyl / frys side by side – en smidig enhet som fyller två olika behov. Välj en side by side som har en tilltalande design och som inte tummar på vare sig kvalitet eller funktion. Du får ett stort förvaringsutrymme som rymmer alla dina kyl- och frysvaror bakom ett estetiskt vackert yttre. Här hos oss på Gasspisen.se hittar du flera varianter av side-by-side kyl/frys. Kolla in vårt sortiment nedan!

Visa som Rutnät Lista

3 Varor

Per sida
Stigande ordning
  1. Bertazzoni Side-by-side kyl/frys Heritage, Rostfri
    Bertazzoni Bertazzoni Side-by-side kyl/frys Heritage, Rostfri
    Reducerat pris 29 995 kr Ordinarie pris 34 980 kr
  2. Bertazzoni Side-by-side kyl/frys Master, Rostfri
    Bertazzoni Bertazzoni Side-by-side kyl/frys Master, Rostfri
    Reducerat pris 29 995 kr Ordinarie pris 34 980 kr
Visa som Rutnät Lista

3 Varor

Per sida
Stigande ordning