OM OSS

FRI FRAKT ÖVER 499 KR

1 / 1

  • Forno Multi Morsø SE

Forno Multi Morsø SE

MORSÖ

31,999 SEK

39,999 SEK

1-3 dagar

Fri frakt över 499 SEK

Öppet köp i 90 dagar

Välj mellan flera installationsalternativ i kassan

Betala efter leverans.

Klarna
  • 50 års erfarenhet
  • Nordens största showroom
  • Personlig service

Morsø Forno Multi är utomhusugnen för båda gas, ved och kol. Tillverkad i gjutjärn. I ugnens botten finns en gjutjärnsplatta som fungerar både som panna och pizzatallrik. Fastmonterad på bord i rostfritt stål. Med piezotändning och 3 brännare.

Morsø Forno Multi är det nya flaggskeppet i Morsøs omfattande outdoor-koncept. Den smyckar utomhusmiljön med sin säkra och stilrena design, samtidigt som den har den unika egenskapen att den kan användas både med gas, ved och kol. Forno Multi är med andra ord en snabb och lättanvänd gasolgrill i vardagen och, när det finns tid till det, en mer avancerad grill och utomhusugn, där kombinationen av gas och ved ger nästan oändliga möjligheter. Bakning, grill-, sjudande och stekrätter och superspröda pizzor är några av de uppenbara och enkla möjligheterna. Det går att tillaga olika rätter i ugnen samtidigt som man steker på olika nivåer – allt beroende på var i ugnen rätten placeras.
Som gasolgrill är Forno Multi enkel att använda med sitt användarvänliga tändsystem med vred.
Gjutjärnsugnen är monterad på ett enkelt och stilrent bord i svart rostfritt stål. Under bordet finns det plats för gasflaskor och/eller andra tillbehör, som döljs bakom en diskret lucka. Det gör att ugnen och bordet ger ett enhetligt intryck – såväl funktionellt som dekorativt. Bordet vilar på 4 robusta hjul som gör att Forno Multi enkelt kan flyttas runt på terrassen.


Utöver matlagning kan Forno Multi användas som en mysig eldstad och terrassvärmare.


Bredd 74 cm, djuo 75 cm, höjd 156 cm.
Grillyta diam. 48/54 cm.
Vikt 178 kg.
Designer Klaus Rath.