OM OSS

FRI FRAKT ÖVER 499 KR

1 / 3

  • Smeg SPSK60IX9-1
  • Smeg SPSK60IX9-1
  • Smeg SPSK60IX9-1

Smeg SPSK60IX9-1

SMEG

24,995 SEK

1-2 veckor

Fri frakt över 499 SEK

Öppet köp i 90 dagar

Välj mellan flera installationsalternativ i kassan

Betala efter leverans.

Klarna
  • 50 års erfarenhet
  • Nordens största showroom
  • Personlig service

Smegs spisar med induktionshäll är ett populärt val när man önskar en kombination av flexibiliteten hos en elektrisk ugn och en induktionshäll. Spisar med induktionshäll finns tillgängliga i 60 cm, 90 cm och 110 cm bred, samt i flera olika estetiska linjer.

Den som brinner för matlagning förtjänar det bästa av spisar, både i fråga om funktionalitet och stil. Smeg har hämtat inspiration från världens främsta kockar och utvecklat ett spissortiment där stil och elegans går hand i hand med hög prestanda, användarvänlighet och lägsta möjliga energiförbrukning. Spisar från Smeg passar alla typer av köksmiljöer – från spisar som är 60 cm för användare med begränsat utrymme, till 120 cm breda modeller med dubbla ugnar. Välj dessutom mellan olika varianter, såsom antingen en spis med gashäll eller induktionshäll. De olika spisarna från Smeg finns tillgängliga i alltifrån rostfritt stål och glas, till modeller i antingen vitt eller färg, för personer som uppskattar ett mer klassiskt utseende.

Elugnarna präglas av en nyskapande design och innehar funktioner som höjer funktionaliteten och prestandan av spisen. Exempel på detta är de utdragbara teleskopskenorna som gör att ni kan sätta in och ta ut mat från ugnen utan att behöva riskera att bränna händerna. De har även en finish av Ever Clean-emalj – en pyrolytisk och syrabindande beläggning som underlättar borttagning av smuts och fett från ugnsväggarna. Smegs hällar för spisar är robusta och funktionella med flera olika flamalternativ som ger högsta möjliga energieffektivitet och prestanda. Ta även gärna en titt på de olika köksfläktarna som ni har möjlighet att matcha tillsammans med tillhörande spis och bredd.