Bertazzoni PRO 60 4I MFE S XT ProfessionalEnlarge « »

Bertazzoni PRO 60 4I MFE S XT Professional

Modern och stilren indiuktionsspis i svart & rostfri design från Bertazzoni Proffesional-serie. Passar perfekt för dig som älskar att laga god mat.

Bertazzoni startades under sena 1800-talet och har över 100 år tillverkat spisar av högkvalite. Deras produkter byggs med italiensk passion och precision och har fått matentusiaster över hela världen på fall.

5 ÅRS GARANTIFrakt sker till tomtgräns.

* Obligatoriska fält

37 400 kr

Beskrivning

Detaljer

PRO604IMFEXT

Spisen har induktionshäll med 4 zoner som regleras steglöst med stiliga vred. Samtliga zoner är försedda med kastrullavkänning, restvärmeindikator, powerboost och värmehållning. Hällen är utrustad med en funktion som sammankopplar eller ”bygger bro” mellan 2 zoner. Detta betyder att zonerna styrs samtidigt med ett vred. 

Med minutiösa metoder som utvecklats för bilindustrin appliceras färgen på rostfritt stål i dubbla lager, en process som garanterar färgens hållbarhet. Den underbara glansen bidrar till en dimension av stilmässigt och estetiskt nyskapande som genomsyrar hela ditt köks design. Processen innehåller totalt 6 steg; elektrofores, sandning, första lager färg, andra lager färg, transparent lack och handpolering.

Ugnen är elektrisk och har 11 funktioner:bl.a. varmluft och grill. Display med digital klocka, elektronisk programfunktion (automatisk start och avstängning) samt koktidslarm. Ugnsfunktion samt temperatur ställs in digitalt m.h.a. displayen. Ugnen är även försedd med stektermometer.
 

Specifikationer

-3-glaslucka med avtagbart luckglas
-kylfläkt
-Förvaringslåda med dämpningsfunktion
-Ugnslucka med mjukstängande gångjärn samt dämpningsfunktion
-Stektermometer
-Elektronisk reglering av ugnstemperatur
-Utdragbar teleskopskena (1 st standard)
-Ugnsvolym: 69 l

Fakta

Fakta

Varumärke Bertazzoni
Färg orange/rostfri/svart/vit/röd/orange/gul/vinröd
Typ av ugn Övervärme, undervärme, grill, varmluft, pizzafunktion, snabbförvärvning, torkning
Energiklass /
Energiförbrukning /
Djup 600
Höjd 890-915
Bredd 595
Vikt /

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?