OM OSS

FRI FRAKT ÖVER 499 KR

GASSPISENS HÄLLGUIDE!


hero

GASSPISEN - MONDAY, 05 OCTOBER, 2020

GUIDE

GASHÄLLAR


Lågan, ljudet, doften och den äkta känslan som uppstår när du lagar mat på en gashäll gör denna häll till en favorit bland proffskockar. Snabbheten och den blixtsnabba regleringen är fördelar med denna variant som dessutom ger dig möjlighet att woka och flambera. Skapa den där perfekta stekytan på dina råvaror som du bara kan få när eld och järn samarbetar.


En gashäll kräver lite färdigheter och skicklighet i köket, men det kan ju alltid arbetas upp. Gashällen är ett utmärkt alternativ för dig som älskar matlagning lika mycket som vi gör!INDUKTIONSHÄLLAR


På induktionshällen går det snabbt att komma upp i värme. Denna häll är energisnål och fördelar temperaturen jämt över dina pannor och kastruller. Tänk på att vissa pannor och kastruller inte tål induktionshäll, så kolla upp vad som gäller för just din uppsättning du har i hemmet.


Induktionshällen är väldigt enkel att hålla ren och lätt att laga mat på. Värdesätter du enkelhet och snabbhet så kan det vara en modern induktionshäll du är ute efter.GAS & INDUKTION


Varför välja mellan gas och induktion när du kan kombinera det bästa av två världar? Denna lösning är för dig som tycker om att laga mat på både gas- och induktionshällar. Dessa hällar är ofta uppdelade i två olika delar: en del där du tar del av induktionshällens modernitet och en del där du drar nytta av gashällens fördelar.


Den är en mångsidig lösning för dig som värdesätter båda delarna - eller inte kan bestämma dig vilken variant du vill ha i köket.imageimageimageimage


STEKHÄLL


Låt dig inspireras av TV-kockarna och umgås, samtidigt som du lagar mat till dina nära och kära. Det är vanligt att placera stekhällen utomhus, med fördelen då att du slipper gå in till köket när du har middagsbjudning och solen skiner. Stekhällen har fått ett stort uppsving de senaste åren och många upplever en stor frihetskänsla av att laga mat på detta sätt. Det finns flera olika modeller, till exempel stekhällar med gasolbrännare.


I vårt sortiment hittar du också stekbord. Du tar bort valfritt galler på din spis och placerar stekbordet över lågan. Vissa modeller läggs direkt på spisens galler. Stekborden ger en fin stekyta på det du tillagar. Som du märker kommer stekhällen i flera olika format och för både inomhus- och utomhusbruk.HAR DU FRÅGOR? VI HJÄLPER DIG!

Vi på Stenlunds Gasspisar har sålt gasspisar i över 50 år. Om du har några frågor eller om du behöver rådgivning kring frågor som rör gasspisar hjälper vi dig gärna. Vi utgår självfallet från dina specifika behov och förutsättningar. Hör av dig på info@gasspisen.se eller 08 - 755 95 90.