50 års erfarenhet!

RING OSS: 08-735 75 25

Personuppgifter

För oss är det viktigt att dina personuppgifter hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Vi följer alla lagar och regler som gäller för personuppgiftsskydd.Här förklarar vi vilken information vi samlar in om dig.Du är alltid välkommen att höra av dig till oss med dina frågor eller funderingar kring hur vi hanterar dina uppgifter.

Stenlunds Maskincenter Aktiebolag,556222-4021, Svetsarvägen 13 171 41 Solna är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. För att komma i kontakt med oss skicka ett mail till info@gasspisen.se

Vilka personuppgifter om dig behandlar vi?

  • Kontaktuppgifter såsom namn, e-postadress, leveransadress, fakturaadress och telefonnummer.
  • Kontoinformation såsom kundnummer, användarnamn, lösenord och när kontot registrerades.
  • Orderinformation såsom ordernummer, beställda produkter eller tjänster, orderdatum, pris, rabatt och köphistorik.
  • Betalningsuppgifter såsom betalningssätt, kortnummer, kortinnehavare, transaktionstidpunkt, belopp, IP-adress och betalningshistorik.
  • E-postmeddelanden vid kontakt med kundservice.

Dina rättigheter

Du har som kund rätt att efter begäran till oss få information om vilka personuppgifter som vi har registrerat om dig och hur dessa uppgifter används. Du har även rätt att begära att vi rättar eller tar bort felaktiga uppgifter om dig.

Du har även rätt som kund att begära att bli glömd och därmed raderad ur våra system. Vissa nödvändiga uppgifter finns dock kvar i vårt system för att uppfylla bokföringslagens krav. Uppgifter som telefonnummer, e-postadress, IP-adress och eventuellt personnummer är däremot borttagna.

Maila info@gasspisen.se ifall du vill få dessa uppgifter eller om du vill att vi ska radera samtliga uppgifter om dig som kund. Du kommer sedan få ett skriftligt svar på att åtgärden vidtagits. OBS att i samband med att du som kund blir glömd i våra system, är det upp till dig som kund att påvisa ett eventuellt tidigare köp.

Utlämnande till tredje part

Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.