Ilve Majestic 100Enlarge « »

Ilve Majestic 100

Majestic är Ilves mäktigaste och största spis. Denna spis är både större, djupare och tyngre än dom andra modellerna. Många väljer denna modell till kök där matlagning spelar en central roll. Kombinationen av färg, beslag och ram runt luckan tillsammans med den rundade formen ger Majestic dess karaktäristiska useende. 

NYTT: Modellen är uppdaterad med ny större ugnsinsida med "easy-clean" yta, kraftigare belysning (2 lampor), mjukstängande låda och lucka och ILVEs nya brännare på gasmodellerna. TFT display för smidig slidestyrning. Majestic spis med extra djup på 70 cm och rundad framkant.

5 ÅRS GARANTIObs. Alla spisar tillverkas efter beställning och kommer förberedd enligt kundens önskemål. (Gasol, stadsgas eller naturgas)
För installation på 90cm och större, kontakta oss!

* Obligatoriska fält

81 466 kr

Beskrivning

Detaljer

Ilve Majestic 100cm

100cm gasspis med en 60cm ugn som multifunktionsugn eller gas och en 30cm traditionell elektrisk ugn med roterande grillspett. Spisen har olika gashällar med brännare i kombination med stekbord. På varje häll finns trippel/wokbrännare med 2 stegsfunktion som är standard på alla Ilve spisar och innebär att den inre ringen regleras oberoende av den yttre ringden. Därmed varierar effekten från lägsta nivå 300W till max 5000W.

Majestic spisar har mjukt rundade hörn som framhäver den läckra herrgårds looken till skillnads mot Majestic Techno som är modernare med raka handtag, vred och ben i rostfritt. Dessa spisar passar utmärkt som fristående. 

 

Ugnen rymmer 60+30 liter och är utrustad med följande funktioner: 
- Multifunktion med stektermometer
-Elektrisk klocka och termostatkontroll 30-300° C
-Självrengörande katalysalemaljplåtar
-Tredubbelt värmeisolerat glas
- 2 galler, 2 plåtar, 1 långpanna 
- Max effekt 2650 W
- Handtag/vred/ramar/ben: Mässing, krom. Brons och koppar

 

Ingår alltid: Stektermometer, 2-stegsbrännare (gas). Rotisseriespett i ugn 30, 40, 90. 

Majestic-serien har energiklass A+.
Ilve produkter beställs förbered för gasol, naturgas eller stadsgasanslutning. 

 

Fakta

Fakta

Varumärke Ilve
Färg Flera
Typ av ugn Multifunktionsugn
Energiklass A+
Energiförbrukning /
Djup 700
Höjd 915-920
Bredd 100
Vikt /
Storlek 100
Hälltyp Gas