OM OSS

FRI FRAKT ÖVER 499 KR

1 / 4

  • Fjäråskupan Athena takinfälld 80-120cm
  • Fjäråskupan Athena takinfälld 80-120cm
  • Fjäråskupan Athena takinfälld 80-120cm
  • Fjäråskupan Athena takinfälld 80-120cm

Fjäråskupan Athena takinfälld 80-120cm

FJÄRÅSKUPAN

Fri frakt över 499 SEK

Öppet köp i 90 dagar

Välj mellan flera installationsalternativ i kassan

Betala efter leverans.

Klarna
  • 50 års erfarenhet
  • Nordens största showroom
  • Personlig service

Athena är diskret, nästan osynlig, men garanterar både en effektiv osreducering och en god arbetsbelysning med sina åtta LED-spottar.

Vill man ha en tyst och effektiv köksfläkt så kan man välja att ha en extern köksfläkt, eller extern fläktmotor som vi vill kalla det, som är tänkt att användas till en spiskåpa med en egen ventilationskanal. Vid längre och komplicerade kanaler är det oftast ett bättre alternativ att välja en extern motor än en vanlig intern standardmotor. Inte enbart för att man får en starkare motor och kommer längre bort från motorns ljud, utan för att en sugande fläktmotor på till exempel taket ”tvingar” ut luften bättre än en tryckande fläktmotor nere i köksfläkten.

Elektroniken har åtta hastighetslägen och 15 minuters eftergångstimer. Möjlighet till att styra köksfläkten med fjärrkontroll finns. Fjäråskupans alla köksfläktar med intern eller extern EC-motor kan dessutom styras med vår egna app genom Bluetooth. I appen finns också bland annat påminnelse för när det är dags att tvätta dina fettfilter, möjlighet att programmera in eftergångstimerns standardhastighet samt justera in köksfläkten för periodisk ventilation.

Ljuddämpare är inte ett krav men en rekommendation, framförallt om motorn befinner sig närmare än tre meter från köksfläkten. Vid längre kanaldragningar kan man klara sig utan ljuddämpare och ändå få en bra och tyst köksfläkt.

Att välja rätt fläkt kan upplevas som en riktig djungel! Kontakta oss så hjälper vi till att vägleda mot rätt fläkt för dina behov.

_

MAXEFFEKT STANDARDMOTOR: Extern motor - EC: obegränsad, AC: 230W

TOTALEFFEKT STANDARDMOTOR: 23 W + externmotorns effekt

RELÄ UTGÅNG: Ja (vid EC-motor)

KANALANSLUTNING CENTRALVENTILATION: Ej möjlig

KALLRASSKYDD: Ja

SKORSTEN OCH SIDORÖR: Sidoanslutning finns som tillbehör

REKOMMENDERAD MONTERINGSHÖJD: Max. takhöjd 3000 mm