OM OSS

FRI FRAKT ÖVER 499 KR

1 / 2

  • Fjäråskupan Blender vägghängd 70-120cm
  • Fjäråskupan Blender vägghängd 70-120cm

Fjäråskupan Blender vägghängd 70-120cm

FJÄRÅSKUPAN

Fri frakt över 499 SEK

Öppet köp i 90 dagar

Välj mellan flera installationsalternativ i kassan

Betala efter leverans.

Klarna
  • 50 års erfarenhet
  • Nordens största showroom
  • Personlig service

Med sitt charmiga retro-stuk är Blender en kupa för den som vill ge sitt kök en personlig karaktär. De runda formerna ger ett mjukt intryck och står i snygg kontrast mot kökets raka linjer.

Att våra kåpor ska vara snygga är för oss en självklarhet. Likväl är det en självklarhet att funktionen ska vara den allra bästa. Det vill säga att kåpan och fläkten bidrar till en bättre luftkvalitet i köket. Det gör att vi aldrig kompromissar med varken design eller funktion oavsett vilken av våra modell det är som det rör sig om. Självklart anpassar vi våra modeller efter vilket fläktsystem som ni har i er fastighet.

Att just en vägghängd köksfläkt är populärt är inte speciellt konstigt. En av anledningarna är att de är enkla att installera. Koppla fläkten, montera fläktkåpan och installationen är i stort sett klar. En annan anledning är att de passar till de allra flesta kök så länge man inte har en köksö. De är även mycket funktionella och tar inte upp speciellt mycket plats i köket.

_

MAXEFFEKT STANDARDMOTOR: 176 W

TOTALEFFEKT STANDARDMOTOR: 194 W

FETTFILTER: Rostfria designfilter med sex lager anodiserat aluminium (tål maskindisk)

RELÄ UTGÅNG: Ja (vid EC-motor)

KANALANSLUTNING STANDARDMOTOR: 150 mm

KANALANSLUTNING CENTRALVENTILATION: 125 mm

KALLRASSKYDD: Ja

SKORSTEN OCH SIDORÖR: Anpassas efter önskemål - takhöjd, snedtak eller uttag för takbalk etc. Även sidorör är möjligt. Levereras i samma material eller färg som kupan om inte annat önskas.

REKOMMENDERAD MONTERINGSHÖJD: Cirka 650 mm över bänk