OM OSS

FRI FRAKT ÖVER 499 KR

1 / 3

  • Fjäråskupan Cupol 95cm
  • Fjäråskupan Cupol 95cm
  • Fjäråskupan Cupol 95cm

Fjäråskupan Cupol 95cm

FJÄRÅSKUPAN

Fri frakt över 499 SEK

Öppet köp i 90 dagar

Välj mellan flera installationsalternativ i kassan

Betala efter leverans.

Klarna
  • 50 års erfarenhet
  • Nordens största showroom
  • Personlig service

Cupol är med sin mjuka form en av våra mest omtyckta fläktar som passar bra i både sparsmakade och ombonade kök.

Osar och luktar det för mycket i köket? Då kanske det är dags att skaffa köksfläkt, eller byta ut den gamla till en mer effektiv och modern fläkt som bättre transporterar bort dålig luft och os.

Att köpa en väggmonterad köksfläkt har flera fördelar. En av dessa fördelar är att fläkten tar mindre plats jämfört med flera andra fläkttyper. Som tidigare nämnt monteras den vägghängda köksfläkten direkt på väggen, det gör att du får större utrymme och att köksfläkten inte tar upp någon övrig yta i köket. Fläktarna passar i stort sett alla kök som inte har köksö.

Våra vägghängda köksfläktar är mycket enkla att installera. Fläkten kopplas till eluttaget, kopplas till luftkanalen, kåpan fästs i väggen och installationen är i praktiken färdig.

Vid centralventilation och NonStop är flödena ofta relativt svaga och därför rekommenderas inte vertikala köksfläktar till dessa system.

_

MAXEFFEKT STANDARDMOTOR: 176 W

TOTALEFFEKT STANDARDMOTOR: 194 W

RELÄ UTGÅNG: Ja 

KANALANSLUTNING STANDARDMOTOR: 150 mm

KALLRASSKYDD: Ja

SKORSTEN OCH SIDORÖR: Anpassas efter önskemål - takhöjd, snedtak eller uttag för takbalk etc. Även sidorör är möjligt. Levereras i samma material eller färg som kupan om inte annat önskas.

REKOMMENDERAD MONTERINGSHÖJD: Cirka 650 mm över bänk