OM OSS

FRI FRAKT ÖVER 499 KR

1 / 2

  • Fjäråskupan Enigma inbyggnad 50-116cm
  • Fjäråskupan Enigma inbyggnad 50-116cm

Fjäråskupan Enigma inbyggnad 50-116cm

FJÄRÅSKUPAN

Fri frakt över 499 SEK

Öppet köp i 90 dagar

Välj mellan flera installationsalternativ i kassan

Betala efter leverans.

Klarna
  • 50 års erfarenhet
  • Nordens största showroom
  • Personlig service

Enigma är en inbyggnadsprodukt i rostfritt stål med det lilla extra. Motorn är av märket EBM-Papst och har en kapacitet på 900 m³ luft per timme, som regleras i åtta effektlägen.

Inbyggnadsfläkt, underbyggnadsfläkt, inbyggnadsprodukt, inbyggd köksfläkt – ja, kärt barn har många namn brukar man säga och visst är det så att inbyggnadsfläktar, som vi valt att kalla det, fått sig ett uppsving på senare tid. Anledningen är svår att veta exakt, men kanske är det så att vi gärna vill nyttja alla skåpsutrymmen i de allt mindre köken som byggs eller att många äldre platsbyggda spiskåpor nu har en motor som börjar bli omodern och ”trött”.

Med en inbyggnadsfläkt (eller underbyggnadsfläkt/inbyggd köksfläkt) kan man få en nästan osynlig köksfläkt som byggs in i överskåp, detta utan att tumma på kvaliteten då de precis som våra övriga produkter levereras med en kraftfull 900 m³/h EC-motor med totalt åtta hastigheter (varav tre intensivlägen för att extra snabbt och effektivt avlägsna matos) samt rostfria designfilter.

Så kort sagt: är du ute efter en nästan osynlig köksfläkt för inbyggnad är Fjäråskupans inbyggnadsfläktar ett perfekt val för dig med höga krav på kvalitet.

_

MAXEFFEKT STANDARDMOTOR: 176 W

TOTALEFFEKT STANDARDMOTOR: 194 W

RELÄ UTGÅNG: Ja (vid EC-motor)

KANALANSLUTNING STANDARDMOTOR: 160 mm

KANALANSLUTNING CENTRALVENTILATION: 125 mm

KALLRASSKYDD: Ja

REKOMMENDERAD MONTERINGSHÖJD: Cirka 650 mm över bänk