OM OSS

FRI FRAKT ÖVER 499 KR

1 / 2

  • Fjäråskupan Exklusiv vägghängd 60-90cm
  • Fjäråskupan Exklusiv vägghängd 60-90cm

Fjäråskupan Exklusiv vägghängd 60-90cm

FJÄRÅSKUPAN

Fri frakt över 499 SEK

Öppet köp i 90 dagar

Välj mellan flera installationsalternativ i kassan

Betala efter leverans.

Klarna
  • 50 års erfarenhet
  • Nordens största showroom
  • Personlig service

Exklusiv är Fjäråskupans verkliga trotjänare. Det var den första kupa som formgavs i det nystartade företaget och dess tidlösa design är lika populär idag som då.

Hela företaget Fjäråskupan startade 1989 med modellen Exklusiv. Det var den kupan plåtslagaren Ingvar Turefeldt hade med sig när han knackade på hos olika återförsäljare för att visa upp vad hans företag kunde göra. Exklusivs klassiska stil gick hem hos kunderna redan då, inte minst för att kupan passar in i många olika slags kök. Den var Fjäråskupans viktigaste produkt under hela 90-talet och är fortsatt populär och uppskattad.

Att köpa en väggmonterad köksfläkt har flera fördelar. En av dessa fördelar är att fläkten tar mindre plats jämfört med flera andra fläkttyper. Som tidigare nämnt monteras den vägghängda köksfläkten direkt på väggen, det gör att du får större utrymme och att köksfläkten inte tar upp någon övrig yta i köket. Fläktarna passar i stort sett alla kök som inte har köksö.

_

MAXEFFEKT STANDARDMOTOR: 176 W

TOTALEFFEKT STANDARDMOTOR: 194 W

RELÄ UTGÅNG: Ja (vid EC-motor)

KANALANSLUTNING STANDARDMOTOR: 150 mm

KANALANSLUTNING CENTRALVENTILATION: 125 mm

KALLRASSKYDD: Ja

SKORSTEN OCH SIDORÖR: Anpassas efter önskemål - takhöjd, snedtak eller uttag för takbalk etc. Även sidorör är möjligt. Levereras i samma material eller färg som kupan om inte annat önskas.

REKOMMENDERAD MONTERINGSHÖJD: Cirka 650 mm över bänk