OM OSS

FRI FRAKT ÖVER 499 KR

1 / 2

  • Fjäråskupan Nivå vägghängd 60-90cm
  • Fjäråskupan Nivå vägghängd 60-90cm

Fjäråskupan Nivå vägghängd 60-90cm

FJÄRÅSKUPAN

Fri frakt över 499 SEK

Öppet köp i 90 dagar

Välj mellan flera installationsalternativ i kassan

Betala efter leverans.

Klarna
  • 50 års erfarenhet
  • Nordens största showroom
  • Personlig service

Nivå är en smäcker fläktkupa som med sin LED-belysning ger ett bra arbetsljus trots sin diskreta design. Den neutrala stilen gör att Nivå passar in i de flesta sammanhang. De syns men gör inte mycket väsen av sig. För den som just letar efter en lågmäld skåpmonterad kupa är Front ett bra val. Den är bara 4 cm hög blir därför nästintill osynlig under skåpet där den monteras.

Att köpa en väggmonterad köksfläkt har flera fördelar. En av dessa fördelar är att fläkten tar mindre plats jämfört med flera andra fläkttyper. Som tidigare nämnt monteras den vägghängda köksfläkten direkt på väggen, det gör att du får större utrymme och att köksfläkten inte tar upp någon övrig yta i köket. Fläktarna passar i stort sett alla kök som inte har köksö.

Våra vägghängda köksfläktar är mycket enkla att installera. Fläkten kopplas till eluttaget, kopplas till luftkanalen, kåpan fästs i väggen och installationen är i praktiken färdig.

Vid centralventilation och NonStop är flödena ofta relativt svaga och därför rekommenderas inte vertikala köksfläktar till dessa system.

_

MAXEFFEKT STANDARDMOTOR: 176 W

TOTALEFFEKT STANDARDMOTOR: 194 W

RELÄ UTGÅNG: Ja (vid EC-motor)

KANALANSLUTNING STANDARDMOTOR: 150 mm

KANALANSLUTNING CENTRALVENTILATION: 125 mm

KALLRASSKYDD: Ja

SKORSTEN OCH SIDORÖR: Anpassas efter önskemål - takhöjd, snedtak eller uttag för takbalk etc. Även sidorör är möjligt. Levereras i samma material eller färg som kupan om inte annat önskas.

REKOMMENDERAD MONTERINGSHÖJD: Cirka 650 mm över bänk