OM OSS

FRI FRAKT ÖVER 499 KR

1 / 3

  • Fjäråskupan Rustik vägghängd 70-95cm
  • Fjäråskupan Rustik vägghängd 70-95cm
  • Fjäråskupan Rustik vägghängd 70-95cm

Fjäråskupan Rustik vägghängd 70-95cm

FJÄRÅSKUPAN

Fri frakt över 499 SEK

Öppet köp i 90 dagar

Välj mellan flera installationsalternativ i kassan

Betala efter leverans.

Klarna
  • 50 års erfarenhet
  • Nordens största showroom
  • Personlig service

Trots sin unika design är Rustik en kupa som passar in i de flesta kök. Ett naturligt val för dig som gärna låter köksfläkten vara kökets mittpunkt.

I valet av köksfläkt är det många som framförallt fokuserar på modell, material, utseende, storlek och naturligtvis även funktion. Inte särskilt underligt. Men faktorer som underhåll, säkerhet och tillbehör är också relevanta att ta hänsyn till.

I samband med matlagning så finns det alltid en risk att mat bränner vid på spisen, och vid torrkokning så är det inte helt ovanligt att maten börjar brinna. Samma sak i samband med fritering. Om olyckan är framme så kan ventilationskanalen ovanför spisen och ugnen i värsta fall vara en bidragande orsak till att branden sprider sig. Ett brandspjäll till köksfläkt är då en tryggande åtgärd som löser ut en smältring och stänger fläktens spjäll när temperaturen överstiger 72 °C.

Vid centralventilation och NonStop är flödena ofta relativt svaga och därför rekommenderas inte vertikala köksfläktar till dessa system.

_

MAXEFFEKT STANDARDMOTOR: 176 W

TOTALEFFEKT STANDARDMOTOR: 194 W

FETTFILTER: Rostfria designfilter med sex lager anodiserat aluminium (tål maskindisk)

RELÄ UTGÅNG: Ja (vid EC-motor)

KANALANSLUTNING CENTRALVENTILATION: 125 mm

KALLRASSKYDD: Ja

SKORSTEN OCH SIDORÖR: Anpassas efter önskemål - takhöjd, snedtak eller uttag för takbalk etc. Även sidorör är möjligt. Levereras alltid i rostfritt (eller Imprint vid tillval) om inte annat önskas.

REKOMMENDERAD MONTERINGSHÖJD: Cirka 500 mm över bänk