OM OSS

FRI FRAKT ÖVER 499 KR

1 / 2

  • Fjäråskupan Solo vägghängd 70-90cm
  • Fjäråskupan Solo vägghängd 70-90cm

Fjäråskupan Solo vägghängd 70-90cm

FJÄRÅSKUPAN

Fri frakt över 499 SEK

Öppet köp i 90 dagar

Välj mellan flera installationsalternativ i kassan

Betala efter leverans.

Klarna
  • 50 års erfarenhet
  • Nordens största showroom
  • Personlig service

Solo har alla egenskaper som krävs av en riktigt kvalitetskupa. Den är formgiven för bästa möjliga funktion och looken är modernt avskalad med en LED-list med ställbar färgtemperatur längs underkanten. 

Svenskar är väldigt flitiga i att använda sina kök och laga maten på egen hand. Men för att laga den bästa maten behövs den bästa utrustningen. Fjäråskupan har 30 års erfarenhet av svenskt hantverk som arbetar kring konceptet flexibilitet och valfrihet. Att kunna bistå med fläktmotorer och kåpor som uppfyller just era behov, både gällande funktionalitet såväl som design; därför tillverkar vi våra fläktkåpor på beställning i vår egen fabrik då inget kök är det andra lik.

Vid centralventilation och NonStop är flödena ofta relativt svaga och därför rekommenderas inte vertikala köksfläktar till dessa system.

_

MAXEFFEKT STANDARDMOTOR: 176 W

TOTALEFFEKT STANDARDMOTOR: 194 W

RELÄ UTGÅNG: Ja (vid EC-motor)

KANALANSLUTNING STANDARDMOTOR: 150 mm

KANALANSLUTNING CENTRALVENTILATION: 125 mm

KALLRASSKYDD: Ja

SKORSTEN OCH SIDORÖR: Anpassas efter önskemål - takhöjd, snedtak eller uttag för takbalk etc. Även sidorör är möjligt. Levereras alltid i rostfritt (eller Imprint vid tillval) om inte annat önskas.

REKOMMENDERAD MONTERINGSHÖJD: Cirka 500 mm över bänk