Stekhäll / Stekbord / Stekplatta

Stekhäll / Stekbord / Stekplatta

Beställ en stekhäll, stekbord eller en stekplatta online via Gasspisen.se. Vi har ett stort sortiment av stekhällar och stekbord för både gashäll och induktionshäll i flera varianter och storlekar för nybörjare såväl som för proffs. Kolla in vårt sortiment av stekhäll och stekplatta nedan och gör matlagningen till ett ännu större nöje!

Så väljer du rätt storlek på stekhällar

Hos oss hittar du ett brett utbud av stekhällar i flera storlekar och varianter. Välj den storlek som passar ditt ändamål. Tumregeln för vilken storlek du ska välja på ditt stekbord brukar vara: • 45–50 cm: 2–4 personer • 55–60 cm: 6–8 personer • 70+ cm: större sällskap. Vill du ha mer information eller hjälp med din beställning av stekhäll? Tveka inte på att ringa oss på 08-755 95 90.

Enklare matlagning med stekbord

Med ett stekbord blir det enklare, och framför allt roligare, att laga mat. Tillaga måltider med samma finess som de gör på restaurang med ett stekbord hemma. Stek, koka eller woka och ta ut svängarna ordentligt med ett stekbord. Induktion eller gas, vi har stekhällar och stekplattor som funkar för båda sorters spishäll.

Visa som Rutnät Lista

9 Varor

Per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

9 Varor

Per sida
Stigande ordning