På gasspis

Lågan, ljudet doften.. Kort och gott, den äkta känslan. Den är det främsta skälet till att proffskockar föredrar gaslåga. Självklart finns det även praktiska själ. Snabbheten, hettan och den sekundsnabba regleringen till exempel. Möjligheter att woka och flambera. Och den fantastiska stekyta som bara eld och järn i samarbete kan skapa.

Men som alla proffsverktyg kräver en gasspis lite handlag och skicklighet, perfekt för dig som älskar matlagning lika mycket som oss!
 

 

 

 

På induktion

En induktionsspis är otroligt enkel att använda och att rengöra, den rengörs nästan dubbelt så snabb som en gasspis. Och hela ytan är förstås platt, med induktion värms dina kastruller och pannor snabbt och jämnt. Att laga mat på induktion kostar lite mer än gas men om du vill komma enklare undan så är det rätta valet. 

Du har ingen öppen låga och självaste plattan blir aldrig lika varm som självaste pannan eller kastrullen. Passar perfekt för dig som vill att matlagningen ska bli steget enklare!

 

7 artiklar

per sida

7 artiklar

per sida