SMEG Spis - Italiensk dröm

SMEG grundades av Vittorio Bertazzoni från Guastalla, Italien. Företaget är idag en av landets ledande tillverkare av vitvaror och hushållsmaskiner, inte minst de populära SMEG-spisarna.

 

 

Familjen Bertazzoni har en historia av entreprenörskap som börjar redan på 1800-talet. Från att ha börjat som smeder började familjen så småningom ägna sig åt att bygga kök. De första köken visades upp vid världsutställningen i Milano år 1906.

 

 
 


SMEG Spisar - Fantastisk design

SMEGs spisar formar trender och smaker som skapar en relation med användaren, som övergår det rent praktiska. Mot bakgrund av denna filosofi har företaget inlett samarbetsprojekt med ledande designers och arkitekter.

Via Gasspisen.se kan du köpa gasspisar från SMEG. Vi har ett stort sortiment med gasspisar i alla modeller och utföranden. Här finner du även SMEG-spiskåporSMEG-gashällar och alla SMEG-tillbehör du kan tänkas behöva till dina SMEG-produkter.


Expertis, kreativitet och stil: det är dessa egenskaper som vuxit fram ur SMEGs italienska identitet och som kännetecknar företagets arbete för att ge liv åt vardagens objekt. Se videon för lite mer känsla!

 

 

Artiklar 1 till 36 av totalt 45

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 36 av totalt 45

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2