Italiensk dröm

SMEG grundades av Vittorio Bertazzoni från Guastalla, Italien. Företaget är i dag en av landets ledande tillverkare av vitvaror och hushållsmaskiner.

 

 

Familjen Bertazzoni har en historia av entreprenörskap som börjar redan på 1800-talet. Från att ha börjat som smeder började familjen så småningom att ägna sig åt att bygga kök. De första köken visades upp vid världsutställningen i Milano år 1906.

 

 
 


SMEG - Spisar i fantastisk design

SMEGs produkter formar trender och smaker som skapar en relation med användaren, som övergår det rent praktiska. Mot bakgrund av denna filosofi har företaget inlett samarbetsprojekt med ledande designers och arkitekter.

Via Gasspisen.se kan du köpa gasspisar från SMEG. Vi har ett stort sortiment med gasspisar i alla modeller och utföranden. Här finner du även spiskåporgashällar och alla tillbehör du kan tänkas behöva till dina SMEG-produkter.

Expertis, kreativitet och stil: det är dessa egenskaper som vuxit fram ur SMEGs italienska identitet och som kännetecknar företagets arbete för att ge liv åt vardagens objekt. Se videon för lite mer känsla!

 

 

32 artiklar

per sida

32 artiklar

per sida