Bertazzoni PRO 90 5I MFE D NET, Induktionsspis, 2 ugnar, 5 zoner, Svart Enlarge « »

Bertazzoni PRO 90 5I MFE D NET, Induktionsspis, 2 ugnar, 5 zoner, Svart

Man ser verkligen att Heritage-serien är gjort med kärlek på alla deras vackra detaljer. Inte nog med det Bertazzoni är kända världen över för deras otroliga kvalité. Denna 90 induktionsspis är gjord med den senaste tekniken och är perfekt för dig som älskar att laga mat och vill ha möjligheten att laga två olika rätter samtidigt i ugnarna. 

5 ÅRS GARANTI 

55 190 kr

Beskrivning

Detaljer

PRO 90 5I MFE D NET

90 cm induktionsspis med dubbla ugnar. Spisen har 5 zoner som regleras steglöst med behagliga vred. Samtliga zoner är försedda med kastrullavkänning, restvärmeindikator, powerboost och värmehållning. Det finns förvaringslucka och elektrisk enhandständning med termosäkring. Både förvaringslådan och ungsluckan är utrustade med mjukgörande gångjärn med dämpningsfunktion. 

Med varmluftsfunktionen kan du också baka eller laga olika maträtter samtidigt på flera nivåer, och utan att de tar smak eller lukt av varandra. Spisen har 3-glas isolering och innerluckan på ugnsluckan är avtagbar för enkel rengöring.


Den större ugnen är elektrisk och har 11 funktioner*, bl.a. varmluft och grill. Display med digital klocka, elektronisk programfunktion (automatisk start och avstängning) samt koktidslarm. Ugnsfunktion samt temperatur ställs in digitalt m.h.a. displayen. Ugnen är även försedd med stektermometer. Den mindre ugnen som styrs manuellt är elektrisk konventionell med bl.a. övervärme och grill. Den är även utrustad med roterande grillspett.

Ugnen är elektrisk och har 11 fuktioner:
-Övervärme, undervärme eller båda kombinerat

-Grill
-Varmluft- både ensamt och i kombination med grill eller värme
-Pizzafunktion ( Såklart, det är ju en italiensk spis) 
-Snabbförvärmning
-Torkning/ Upptining
-Kylfläkt
-Ugnsvolym stor: 69 l
-Ungsvolym liten: 38 l 

 

 

Fakta

Fakta

Varumärke Bertazzoni
Färg Flera
Typ av ugn Övervärme, undervärme, grill, varmluft, pizzafunktion, snabbförvärvning, torkning
Energiklass A
Energiförbrukning /
Djup 60cm
Höjd 91,5cm
Bredd 90cm
Vikt 113kg
Storlek spis 90

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?